Hier stoppen we :-(

Hairtoday al 25 jaar onderdeel van Hans Kalf Intercoiffure.
Heeft met pijn in het hart besloten om per 30-12-2023 de deur definitief te sluiten en de scharen hier neer te leggen.

Wat hebben we een mooie avonturen met elkaar beleefd. Denk aan de talloze shows, evenementen zoals Bevrijdingsfestivals en Lipgloss, onze betrokkenheid bij de Coiffure Awards, Hedon, de vele gezellige momenten in de zaak en niet te vergeten de prachtige kapsels die we bij jullie hebben mogen maken.

Na de verplichte corona sluitingen hebben wij helaas niet voldoende medewerkers kunnen behouden en aantrekken om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen, en de zaak succesvol draaiende te houden.

Onze producten van Kevin Murphy, Goldwell Elumen, L’Oréal & Kérastase zijn verkrijgbaar in ons filiaal in Zwolle Zuid. Roos en Daphne gaan een nieuwe uitdaging aan elders.

Gespaarde punten blijven geldig en zijn in alle salons van Hans Kalf Intercoiffure & Haarzorg Zwolle in te wisselen. Daarnaast hebben we hier voor onze Hairtoday klanten een mooie kennismakingsactie, meer info volgt later per mail.

We willen jullie bij deze heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en hopen dat we je nog mogen verwelkomen voor de sluiting aan het einde van dit jaar.

Dit is een mooie gelegenheid om tijdens je bezoek samen oude herinneringen op te halen eventuele vragen te beantwoorden en je nog een laatste keer met een prachtig kapsel de deur uit te laten gaan!

Heb je toch al eerder vragen dan graag per mail naar info@hairtoday.nl 

dan kunnen wij lekker door knippen.

X X X