About Hair Today

Hair Today, dat zijn wij en de klanten, een plek waar je je thuis voelt en jezelf kan zijn.
Hair Today is opgericht op 2 Januari 1998 door Hans Kalf. Dit onder de bezielende en creatieve leiding van Jeroen Beuving is Hair Today uitgegroeid tot een begrip in Zwolle.
Creatieve kappers en kapsters met veel passie voor het kappersvak die op een nog steeds vernieuwende en unieke wijze hun klanten helpen.
Onze klant staat centraal, krijgt waarvoor hij/zij komt een heerlijke cappuccino, thee of fris/biertje, een passend advies, fijne muziek, een goed gesprek en uiteraard een mooie coupe en aandacht.
Het team van Hair Today is met hart en ziel bezig met haar (ons vak) en we blijven ons ook ontwikkelen op technisch en creatief vlak. We staan regelmatig op festivals (o.a. bevrijdingsfestival) en dagen onszelf uit door mee te doen aan kapperswedstrijden. Dat houdt je scherp en up to date.

Wat maakt Hair Today nu Hair Today?


Dat is kwaliteit, gastvrij, creativiteit, lef, veel kennis , grensverleggend, dynamisch, vernieuwend , integer, kleurrijk, muzikaal maar vooral gepassioneerd.
Het is meer dan even naar de kapper gaan, ik zou zeggen kom binnen en ga het beleven. Neem gerust je laptop/tablet mee we hebben WIFI zo kun je tijdens de behandeling verder werken.
Een concept wat niet meer weg te denken is in Zwolle! Reserveer 24/7 via onze eigen app of klik op de knop hierboven.


Tot snel! Team HAIR TODAY